Tilmelding til pølsekursus

En pølses kvalitet afhænger naturligvis af kvaliteten på det kød, du bruger, men det har også indflydelse på pølsens smag, om du bruger godt spæk og krydderier. Troldgaardens pølsekursus holder fokus på den gode kvalitet og ikke så meget bullshit. Du lærer altså at lave en ægte salsiccia, som er en italiensk stegepølse, som kun indeholder gris og krydderier. Du får bunkevis af ny viden, samt opskriften, så du selv kan fortsætte din produktion af pølser hjemme i køkkenet. Vi afslutter dagen med hyggelig fællesspisning – og der serveres selvfølgelig noget at drikke til.

Hvad er inkluderet:

  • 3 timers pølsekursus fra kl. 17:00-20:00 inkl. rundvisning
  • Smagsprøver på charcuteri fra os
  • 500g kød, basis krydderiblanding og opskrift
  • Fortællinger om grisens anatomi, udskæringer & fedttyper
  • Lær at lave en fars til økologiske salsiccia
  • Lær at stoppe & efterbehandle pølser
  • Fællesspisning inkl. drikkevare med jeres pølser & vores røverhistorier

    Pris pr. person 749,-

© Troldgaarden 2023 | CVR: 39579405 | ØKO-AUT: 1105628 | Fotograf: Morten Telling