Tilmelding til pølsekursus
En pølses kvalitet afhænger naturligvis af kvaliteten på det kød, du bruger, men det har også indflydelse på pølsens smag, om du bruger godt spæk og krydderier. Troldgaardens pølsekursus holder fokus på den gode kvalitet og ikke så meget bullshit. Du lærer altså at lave en ægte salsiccia, som er en italiensk stegepølse, som kun indeholder gris og krydderier. Du får bunkevis af ny viden, samt opskriften, så du selv kan fortsætte din produktion af pølser hjemme i køkkenet. Vi afslutter dagen med hyggelig fællesspisning – og der serveres selvfølgelig noget at drikke til.
Hvad er inkluderet:
- 3 timers pølsekursus, rundvisning og fællesspisning
- 500g kød, basis krydderiblanding og opskrift
- Fortællinger om grisens anatomi, udskæringer & fedttyper
- Lær at lave en fars til økologiske salsiccia
- Lær at stoppe & efterbehandle pølser
- Fællesspisning inkl. 1 fadøl/sodavand med jeres grillpølser & vores røverhistorier
Pris pr. person 649,-