Om Troldgaarden

Omsorg for dyr, mennesker og naturen


Birgitte og Leon købte Troldgaarden i 2006. Omsorg for dyr, mennesker og naturen har altid fyldt meget i vores liv, og det var den interesse, der gav os lysten til at flytte på landet og drive et mindre økologisk landbrug. I første omgang var idéen at blive selvforsynende med økologisk kød og grøntsager.

Philip droppede i sommeren 2010 et markedsføringsstudie til fordel for landmandsuddannelsen. Interessen og den udviklede skepsis overfor det etablerede landbrug, provokerede os og gav os lysten i at producere mad med 100% gennemsigtighed og masser af nytænkning.

Hvem er troldene?

Vi lever to generationer sammen på Troldgaarden. Mor og far – Birgitte og Leon Dam Hansen – og sønnerne Lucas og Tobias samt ældste søn Philip. Til dagligt arbejder Philip og Birgitte på gården. Udover det beskæfter vi to flexjobbere og personer i jobafklaring. Philip er gårdens altmulig mand, ca. halvtid på gården og resten i opskæringen og pølsemageriet. Birgitte er blæksprutte med mange arme og bindeled på mange af gårdens aktiviter.

PHILIP DAM HANSEN

Gårdmand

BIRGITTE DAM HANSEN

Gårdmand

© Troldgaarden 2021 | CVR: 39579405 | ØKO-AUT: 1105628 | Fotograf: Morten Telling