Gårdbutikken

Udvidet åbningstider pga. COVID-19 – Spar 20 % på alt!

Åbent alle dage fra 10.00-20.00


Vi har brug for jeres hjælp!

Som alle nok har hørt, så rammer COVID-19 restaurationsbranchen hårdt, da ingen spiser ude og de store kantiner lukker ned. Dette har stor betydning for Troldgaarden, da disse restauranter og kantiner står for 90% af vores omsætning. Denne krise kan derfor komme til at koste Troldgaarden livet.

Derfor har vi brug for jer!

Vi har fyldt vores gårdbutik med lækkert kød og kører 20% på alt! Der er høflig selvbetjening og betaling via MobilePay. Der vil være håndsprit i butikken. Vi håber I er klar til at hjælpe os igennem den næste tid. Vi må passe på hinanden

I butikken sælger vi udskæringer af gris, lam og okse samt -hjemmelavede pølser, bacon og andet. Alt er produceret her på gården af vores egne dyr. Mangler du en specifik udskæring, en hel gris, eller noget helt tredje, så kontakt os. Vi kan klare det meste.

Økologisk tapas

Helhjertet direkte fra gården

Vi kan desuden tilbyde tapas anretninger til jeres næste fest, reception eller lign. En 100% økologisk tapas. Alt charcuteriet er lavet lavet af gårdens egne dyr og kompromisløst forarbejdet på gården af os selv.

Indeholder økologisk charcuterie, mayo, tapenade, ost og sødt til osten.

Det eneste I skal sørge for er godt selskab, brød og noget at drikke.

125,-/person.

Allergener – kontakt os for nærmere information

© Troldgaarden 2019 | CVR: 39579405 | ØKO-AUT: 1105628 | Fotograf: Morten Telling