Troldene Dyrene Besøg Gårdsalg Spisesteder Medier Kontakt

Vi sælger vores produkter til en række spisesteder.

Restaurant Saart bearbejder en masse ting selv til deres delikatesseafdeling. De skriver på deres hjemmeside følgende: ”Ude på gården har vi dejlige fritgående økogrise af den sortbrogede slags. Her har vi bygget et lille pølsemageri, hvor vi laver charcuterie efter sydeuropæisk tradition. Altså vand ud, ikke vand ind. Vi bruger ingen nitritsalte, fosfater og andet ondskab, vi bruger kød, salt, vin og krydderier. Pølserne fermenterer på gården og kommer derefter ind og tørrer i vores tørrerum i restauranten.”

http://www.saart.dk/

Restaurant Domestic:  skriver på deres hjemmeside følgende: ”Troldgårdens placering i åbne og fredelige omgivelser skaber perfekte rammer for, at gårdens grise, kalve, får og andre dyr kan leve udendørs under de bedste og mest naturlige vilkår. Troldgaarden er et økologisk landbrug, baseret på helhedstanken om at tage størst mulig hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed, hvor også biodiversitet spiller ind (mange forskellige dyr og planter). Troldgaarden er en del af programmet Velfærdsdelikatesser, som Dyrenes Beskyttelse står bag. Velfærdsdelikatesser er din garanti for, at der drives landbrug med den bedst mulige dyrevelfærd og bæredygtighed for øje. Domestic får hele kalve og grise hjem fra Troldgården.”

http://www.restaurantdomestic.dk/

Restaurant Gasfabrikken: Restauranten skriver på sin hjemmeside følgende: ” Hos Gasfabrikken vil vi gerne dyrke de lokale helte inden for fødevarer. At bruge lokale leverandører giver bare så meget mening i forhold til friskhed, kvalitet, nærhed og ikke mindst lokale arbejdspladser. Vi arbejder sammen med blandt andre: Tolstrup Æbler, Sondrup Gaardmejeri, Troldgaarden, Lundumskov Bryghus, Vinova, Gourvin, og vi er altid på udkig efter nye spændende leverandører.”

http://www.gasfabrikken.dk/

Restaurant Hærværk: Restaurantens råvarer stammer fra Vedslet - nærmere bestemt fra det økologiske landbrug Troldgården. Det er derfor ikke tilfældigt, at Troldgårdens ejer Philip Dam Hansen er én af de fire medejere af den nye restaurant. De tre øvrige ejere er alle kokke. ”Ideen med at forene landbrug og restaurant er jo i virkeligheden ret unik, men for os er det en helt naturlig konstellation. Vi ønsker at være tæt på råvarerne og arbejde efter de gamle principper om at god oprindelse er lig med god smag,” siger Philip Dam Hansen.  

http://restaurant-haervaerk.dk/



Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
Troldgården
Troldkirkevej 4
8732 Hovedgård Vedslet
Tlf 28693516 / 22409396
CVR-nr 29714940
Øko Aut: 1104628