Om os
19. marts 2015

Hvem er troldene?

Vi lever to generationer sammen på Troldgaarden. Mor og far - Birgitte og Leon Dam Hansen - og sønnerne Lucas og Tobias samt ældste søn Philip.

Til dagligt arbejder Philip og Birgitte på gården. Udover det beskæfter vi to flexjobbere og personer i jobafklaring. Philip er gårdens altmulig mand, ca. halvtid på gården og resten i opskæringen og pølsemageriet. Birgitte er blæksprutte med mange arme og bindeled på mange af gårdens aktiviter.

Omsorg for dyr, mennesker og naturen

Birgitte og Leon købte Troldgaarden i 2006. Omsorg for dyr, mennesker og naturen har altid fyldt meget i vores liv, og det var den interesse, der gav os lysten til at flytte på landet og drive et mindre økologisk landbrug. I første omgang var idéen at blive selvforsynende med økologisk kød og grøntsager.

Philip droppede i sommeren 2010 et markedsføringsstudie tilfordel for landmandsuddannelsen. Interessen og den udviklede skepsis overfor det etablerede landbrug, provokerede os og gav os lysten i at producere mad med 100% gennemsigtighed og masser af nytænkning.

Siden 2012 har vi arbejdet på at få Troldgaarden til at blive et velfungerende, økologisk landbrug. Målet er ultimativ dyrevelfærd og bæredygtighed samt at producere økologisk kød i allerbedste kvalitet.

 

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
Troldgården
Troldkirkevej 4
8732 Hovedgård Vedslet
Tlf 28693516 / 22409396
CVR-nr 29714940
Øko Aut: 1104628